icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Realisatie

stedepark_assen__02_.jpg

SNEL + DOORDACHT

Doorontwikkeld en geoptimaliseerd
Het PlusWonen-concept heeft een opmerkelijk hoge bouwsnelheid, een korte uitvoeringstijd en minimale faalkansen. Dit is te danken aan het feit dat het concept al zo ver is doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Er wordt gewerkt volgens een vaste set van heldere en effectieve ontwerpregels. Installateurs en andere co-makers brengen hun specialistische ervaring en innovatieve ideeën in. Bij de bouw wordt op grote schaal gewerkt met prefab materialen die onder gecontroleerde condities zijn geproduceerd en vervolgens in hoog tempo op locatie geassembleerd worden. 

Efficiƫnt en aantoonbaar zeker

In deze stap is het tijd voor de daadwerkelijke bouw van de woningen. Dat proces verloopt snel, volgens een efficiënt en bewezen proces dat continu wordt geoptimaliseerd. Daarbij zorgt doordachte kwaliteitsborging voor aantoonbare zekerheid.