icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Gebruiksfase

VERTROUWD + VOORUITSTREVEND

Beproefd in de praktijk, vol in ontwikkeling
De betrokkenheid van VolkerWessels eindigt niet bij oplevering. Na realisatie kunt u kiezen voor een meerjarig contract voor het beheer en onderhoud. U krijgt daarvoor een op maat gemaakt meerjarenonderhoudsplan. 

PlusWonen staat nooit stil. Onze experts zijn continu bezig innovaties te ontwikkelen en te vertalen in concrete verbeteringen en uitbreidingen. Al met al zorgt de voortdurende doorontwikkeling van PlusWonen dat opdrachtgevers ook in de toekomst optimaal invulling kunnen geven aan hun huisvestingsopgave.

Beheer en onderhoud op maat

In deze stap kan PlusWonen ook nog voorzien in het beheer en onderhoud van het gerealiseerde vastgoed. Als u daarvoor kiest, krijgt u een arrangement op maat met alle gewenste garanties en zekerheden.