icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Winssen

Fruithof

In Winssen hebben wij voor Van den Bosch Vastgoed 26 rijwoningen in de wijk Fruithof gebouwd. De bouw van de woningen is in het tweede kwartaal van 2019 gestart en de eerste woning is in december 2019 opgeleverd.  

Aannemer
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Opdrachtgever
Van den Bosch Vastgoed
Architect
Van Ede Architecten
Status
Opgeleverd, februari 2020
Aantal woningen
26
Type woning
Grondgebonden

Fruithof

Binnen dit project zijn er 26 karakteristieke rij- en hoekwoning gerealiseerd in de tweede fase van Fruithof.

De locatie

Winssen
In Winssen leef je in de natuurlijke omgeving van de Waal en de eeuwenoude boerderijen, molens en kerken die doen herinneren aan het landleven van weleer. Fruithof ligt aan de zuidkant van Winssen tussen de Leegstraat, de Bongerd, de Notenboomgaard en de Van Heemstraweg.

Fruithof is een veelzijdige en kleinschalige woonwijk met een dorps karakter waar naast starters en senioren ook rekening wordt gehouden met jonge gezinnen en doorstromers. Kortom: voor ieder wat wils.

Ook aan de openbare ruimte zal veel ruimte en aandacht worden besteed. Zo is er veel aandacht voor mooi groen en water in de wijk en worden er bomen, plantsoen en speelveld aangelegd die met een voetpad de verbinding maakt tussen de Fruithof en De Bongerd. De watergang aan de Van Heemstraweg wordt verbreed en aan de oostzijde van de wijk is tevens ruimte voor water.