icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Drachten

Tuinpark

In opdracht van VolkerWessels Vastgoed realiseerden wij 42 woningen in het Tuinpark te Drachten. Tuinpark is gelegen in Park Suyderwijk en ligt aan de zuidwestkant van Drachten, tussen de Overstesingel en de Oude Slingeweg. De 42 eengezinswoningen bestaan uit vijf blokken van vier rijwoningen en 22 twee-onder-één-kapwoningen en zijn vormgegeven door 4D architecten. De bouw start wanneer er voldoende woningen zijn verkocht. 

Aannemer
Rottinghuis
Opdrachtgever
VolkerWessels Vastgoed
Architect
4D Architecten
Status project
Gerealiseerd
Aantal woningen
42
Type woning
Grondgebonden

PlusWonen

Het oorspronkelijke programma op locatie verdiende aanpassing. Eerder waren hier vooral vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen op ruime kavels gepland. Hiervoor bleek in de markt onvoldoende belangstelling. Door de woningen te ontwikkelen volgens ons PlusWonen-concept en door het programma aan te passen naar twee-onder-een-kap- en rijwoningen is het gelukt om ruime, betaalbare en fraai vormgegeven woningen op de markt te brengen.