icon-arrow-right
+
+

RijswijkBuiten Tuinen van Sion- Fase 8

RijswijkBuiten

In de periode tot en met 2017 worden aan de zuidkant van Rijswijk ongeveer 3.500 nieuwe woningen gebouwd. De drie deelgebieden Sion, 't Haantje en Pasgeld smelten straks samen tot één nieuwe woonwijk, RijswijkBuiten. 

Terug naar het projectenoverzicht

RijswijkBuiten

De wijk wordt gekenmerkt door de ruime opzet met veel ruimte voor groen en water, maar ook door de centrale ligging. Daarnaast is duurzaamheid van groot belang; alle woningen zijn energiezuinig. RijswijkBuiten kan daarom nu al de duurzaamste wijk van Nederland genoemd worden.

Fase 8

Het deelplan 'de Tuinen van Sion' bestaat uit twee fases: 8a en 8b. De 35 koopwoningen (fase 8A) zijn verdeeld in 3 soorten; grote en kleine verandawoningen en stadsvilla's. De grote verandawoningen hebben drie etages en 117 m² woonoppervlak. De kleine verandawoningen hebben twee etages en bieden de mogelijkheid om een totaal woonprogramma op de begane grond te realiseren. Tot slot zijn er de stadsvilla's (fase 8B), die met vier slaapkamers een hoop te bieden hebben (150 m²). De woningen beschikken over duurzame klimaatinstallaties, zonnepanelen, een warmtepomp en een uitgekiend ventilatiesysteem. Niet alleen de grondgebonden woningen zijn gebouwd via het PlusWonen-concept, ook de 15 huurappartementen zijn met behulp van dit concept gerealiseerd.  De stadsvilla's zijn opgeleverd in november 2016.

     Plan uw route

Contactgegevens

Boele & van Eesteren
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

T: +31 (0)704 144 200

info@boele.nl http://www.boele.nl/

Project status

Start bouw: 10-07-2015
Oplevering: 15-11-2016

Betrokken partijen

Opdrachtgever(s):
Dura Vermeer Bouw ZuidWest
VolkerWessels Vastgoed
Ontwikkelaar(s):
Boele & van Eesteren
Aannemer(s):
Boele & van Eesteren
Architect(en):
Detail b.v, Delft

Woningen

Totaal aantal grondgebonden woningen: 35
Aantal appartementen: 15
Totaal aantal wooneenheden: 50
Type: Koop Huur

Woningvormen

Appartement
Grondgebonden woning

Ventilatie

gebalanceerde ventilatie

Verwarming

warmtepomp met bodemwisselaar

Aanvullend

pv-cellen
+