icon-arrow-right
+
+

Wateringen Tuinen van Julia

Wateringen

Het project 'De Tuinen van Julia' omvat 36 woningen gelegen aan de Singel in Wateringen. De woningtypes van de Tuinen van Julia ogen zeer gevarieerd. Hoewel het plan is opgezet in de stijl van de wijk 'Juliahof', heeft het plan haar eigen accent meegekregen. 

Terug naar het projectenoverzicht

Gefaseerde bouw 'De Tuinen van Julia' te Wateringen

 Het project 'De Tuinen van Julia' is in fases gerealiseerd. Op 22 september 2014 werd het startsein gegeven voor de bouw van de eerste fase van de Tuinen van Julia. Deze eerste fase bestaat uit 16 grondgebonden woningen, waarvan 2 vrijstaande woningen en 13 rijwoningen. Ook de tweede fase, bestaande uit 7 vrijstaande woningen en 13 rijwoningen, is inmiddels opgeleverd. Hiermee is de totale oppervlakte van de Tuinen van Julia op ca. 4.590 m2 uitgekomen.

Uitstraling

 De Tuinen van Julia heeft een vriendelijke, traditionele uitstraling en de diepe kavels vallen direct op. Naast de ruime woonkamer en de open keuken beschikken de woningen standaard over drie of vier slaapkamers, met de mogelijkheid voor een 4e of 5e kamer. De dorpskern van Wateringen ligt om de hoek, men kan wandelend naar het gezellige centrum van Wateringen. Ook andere voorzieningen zijn dichtbij, van huisartsen en de bibliotheek tot en met sportverenigingen en het Hofpark.

Plan uw route

Contactgegevens

Boele & van Eesteren
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

T: +31 (0)704 144 200

info@boele.nl http://www.boele.nl

Project status

Start bouw: 22-09-2014
Oplevering: 02-09-2015
Status project: Opgeleverd

Betrokken partijen

Opdrachtgever(s):
VolkerWessels Vastgoed
Ontwikkelaar(s):
Boele & van Eesteren
Aannemer(s):
Boele & van Eesteren
Architect(en):
HDZ Architekten

Woningen

Aantal vrijstaande woningen: 9
Aantal tussenwoningen: 19
Totaal aantal wooneenheden: 36
Type: Koop

Woningvormen

Grondgebonden woning

Dakvormen

zadeldak
zadeldak dwars
+