icon-arrow-right
+
+

Schiedam Park Harga

Schiedam

In Schiedam zijn Boele & van Eesteren en Kroon & de Koning gestart met de realisatie van een nieuwe, milieuvriendelijke  woonwijk aan de Poldervaart: Park Harga. Park Harga is goed bereikbaar en gelegen in het groen op fietsafstand van het Schiedamse Centrum. 

Terug naar het projectenoverzicht

De wijk omvat 156 woningen, waarvan 114 eengezinswoningen en 42 appartementen.  De appartementen zijn met een oppervlakte tussen de 93 en 130  zeer ruim. Daarnaast hebben alle appartementen de beschikking over een eigen balkon of terras. De singelwoningen, aan het water gelegen, zijn extra breed opgezet en hebben een royale achtertuin. De hofwoningen liggen aan een rustige woonhof waar auto's te gast zijn en er alle ruimte is om buiten te spelen. Door deze diversiteit aan woningtypes wordt Park Harga geschikt voor  zowel gezinnen met kinderen als starters en ouderen.  

Gefaseerde bouw

In totaal bestaat de realisatie van Park Harga uit 4 fases. In januari gaat de realisatie van de eerste  en tweede fase van start. Fase 1 bestaat uit 16 hofwoningen, 8 singelwoningen en 20 appartementen die inmiddels allen zijn verkocht. De verkoop van fase 2, 8 singelwoningen en 26 hofwoningen, is in juni 2016 van start gegaan. 

Kijk voor meer informatie op www.parkharga.nl

Plan uw route

Contactgegevens

Boele & van Eesteren
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

T: +31 (0)704 144 200

info@boele.nl http://www.boele.nl/

Project status

Start ontwikkeling: 2016
Start bouw: maart-2017

Betrokken partijen

Opdrachtgever(s):
VolkerWessels Vastgoed
Ontwikkelaar(s):
Boele & van Eesteren
Aannemer(s):
Boele & van Eesteren
Kroon & de Koning
Architect(en):
Groosman

Woningen

Totaal aantal grondgebonden woningen: 114
Aantal appartementen: 42
Type: Koop

Woningvormen

Appartement
Grondgebonden woning

Aanvullend

pv-cellen
zonneboiler
+