icon-arrow-right
+
+

's-Gravendeel, 30 woningen Bevershoek

De wijk Bevershoek in ‘s Gravendeel heeft een grootscheepse metamorfose ondergaan. Een groot aantal verouderde portiekflats en woningen is vervangen onder de regie van Kroon & De Koning, op basis van een plan dat door HW Wonen is ontwikkeld.

Terug naar het projectenoverzicht

huur- en koopwoningen

In dit plan zijn in verschillende fases 30 eengezinswoningen gerealiseerd: 16 woningen fase 2A en 2B voor de vrije sector huur, 7 woningen fase 3D voor de sociale sector huur en 7 woningen fase 3C voor de verkoop. Hiermee is de metamorfose van de wijk Bevershoek afgerond.

 

De 7 eengezinswoningen van fase 3C zijn gelegen aan de Oranjestraat. De woningen zijn ruim bemeten met de woonkamer en de open keuken op de begane grond.
De eengezinswoningen hebben 3 slaapkamers op de 1ste verdieping. Op de 2e verdieping is een ruime zolderruimte bereikbaar met een vaste trap. Het vloeroppervlak bedraagt circa 104 m2 en de aparte berging in de tuin bedraagt circa 5 m2.
De woningen zijn ontworpen in dezelfde stijl als de appartementen aan de Oranjestraat en voorzien van dezelfde details met de daarbij behorende uitstraling.

Aandacht voor kwaliteit en wooncomfort

Alle woningen hebben gemeen dat ze zijn gerealiseerd met een hoge kwaliteit van materialen en afwerking. Ook aan het wooncomfort is bijzondere aandacht besteed.

Plan uw route
+