icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rijswijk Buiten

Parkrijk - fase 4

In Parkrijk - fase 4 zijn 21 woningen gebouwd. Het plan kent twee woningtypes: 10 stadsvilla’s en 11 hofwoningen. Deze typen verschillen in woonoppervlak en uitstraling. De statige stadsvilla’s worden gekenmerkt door hun individuele architectuur en diverse kleuren metselwerk. De hofwoningen worden in twee korte woningblokken gebouwd. Ook hier zijn de gevels voorzien van bijzondere details zoals een andere kap of een andere kleur gevelsteen.

Aannemer
Boele & van Eesteren
Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie Beatrixzone Rijswijk Buiten
Architect
Detail Architecten
Status project
Gerealiseerd
Uitvoeringsfase
Opgeleverd mei 2019
Aantal woningen
21
Type woning
Grondgebonden

Tussen Delft en Rijswijk wordt een duurzame, energie neutrale woonwijk gerealiseerd: RijswijkBuiten. Het tweede deelgebied dat van start gaat is 't Haantje, Boele & van Eesteren creëert hier Parkrijk. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark vormt Parkrijk de perfecte combinatie tussen buiten wonen en stedelijk wonen.

Binnen RijswijkBuiten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. De realisatie van de woningen uit Parkrijk- Fase 4 is in mei 2019 afgerond.