icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Grootegast

Parklaan

"Gewoon lekker wonen". Een eigen ontwikkeling van 15 nieuwe woningen aan de Parklaan in Grootegast; negen ruime eengezinswoningen en zes starterswoningen. Een mooie inbreidingsontwikkeling in nauw overleg met Wold&Waard.

Opdrachtgever
Rottinghuis, eigen ontwikkeling
Aannemer
Rottinghuis
Architect
4D Architecten
Status
Opgeleverd juli 2017
Aantal woningen
15
Type woning
Grondgebonden

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen bestaan uit twee woonlagen en een zolder. Begane grond: entree/hal met toilet en trapopgang, tuingerichte woonkamer met vaste kast en open keuken aan de straatzijde. Verdieping: drie slaapkamers (9, 11, 14 m²), badkamer met douche en wastafel. Via een vaste trap naar vrij indeelbare zolderruimte (± 25 m²) met wasmachineaansluiting en CV-ketel. De tuin is via de achterzijde bereikbaar en beschikt over een vrijstaande tuinberging.

Starterswoningen

De starterswoningen bestaan uit twee woonlagen met een plat dak. Begane grond: entree/hal met toilet, tuingerichte woonkamer met vaste kast, trapopgang en open keuken. Verdieping: twee slaapkamers (± 15 m²) en badkamer met wastafel en douche. De tuin is via de achterzijde bereikbaar en beschikt over een vrijstaande tuinberging.