icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oude-Tonge

Molenpolder

Aan de buitenrand van Oude-Tonge heeft Kroon & de Koning in opdracht van Estate Invest 93 woningen gerealiseerd. Het unieke aan deze locatie is dat het een eigen karakter heeft. Het is omringd door ruimte maar heeft toch de geborgenheid van het dorp.

Ontwikkelaar/aannemer
Kroon & de Koning
Opdrachtgever
Estate Invest
Architect
Estate Invest
Uitvoeringsperiode
juni 2019 - augustus 2020
Aantal woningen
93
Type woningen
Grondgebonden
EPC
0,21 - 0,40

Diversiteit

Het project bevat 83 koopwoningen en 10 vrije sector huurwoningen. Om het gevelbeeld de karakteristieken sfeer van Oud-Tonge mee te geven, is het ontwerp van de gevels gebaseerd op de omliggende woningen en boerderijen. Dit resulteert in een moderne wijk met de kenmerken van vroeger.

Duurzaamheid
De woningen zijn onder andere voorzien van een warmtepomp en triple beglazing, optioneel zijn de woningen uitgevoerd met PV panelen wat resulteert in een zeer lage EPC-waarde.