icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Julia's Eiland - Fase 3

De derde fase van Julia’s Eiland is een ruim opgezet woonplan, in de nieuwe woonwijk Juliahof in Wateringen. Boele & van Eesteren heeft in deze laatste fase van de ontwikkeling van Julia’s Eiland 41 woningen gerealiseerd met een grote diversiteit aan woningtypes. Het gaat om 8 vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kap villa’s, 11 herenhuizen en 14 rijwoningen. De bouw van Julia's Eiland - Fase 3 is in mei 2019 van start gegaan en de werkzaamheden zijn in de zomer van 2020 afgerond. 

Ontwikkelaar/aannemer
Boele & van Eesteren
Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie Juliahof VOF
Architect
4D Architecten
Status project
Gerealiseerd
Uitvoeringsfase
2019 - 2020
Aantal woningen
41
Type woning
Grondgebonden

Julia's eiland

Op loopafstand van het oude centrum van Wateringen ligt de nieuwe wijk Juliahof. De verschillende deelplannen in dit groene, waterrijke en kindvriendelijke gebied hebben allemaal hun eigen gezicht. Een van deze gebieden is Julia’s eiland; een ruim opgezet, door groen en water omringd deelplan. Het plan omvat ruime kavels, een vrije ligging en en karakteristieke architectuur met wisselende kaprichtingen en dakoverstekken die zorgen voor een divers gevelbeeld.