icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Julia's eiland - fase 2

Boele & van Eesteren heeft Julia’s Eiland - Fase 2 gerealiseerd. Deze fase bestaat uit 18 eengezinswoningen, 7 royale herenhuizen en 6 twee-onder-een-kapwoningen.

Ontwikkelaar/aannemer
Boele & van Eesteren
Opdrachtgever
Ontwikkelingscombinatie Juliahof VOF
Architect
4D Architecten
Status project
Gerealiseerd
Uitvoeringsperiode
Opgeleverd mei 2019
Aantal woningen
31
Type woningen
Grondgebonden

De (basis) woonoppervlakten zijn afhankelijk van het woningtype tussen de 122 en 174 m2. De woningen zijn een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Juliahof (BPD Ontwikkeling en VolkerWessels Vastgoed) en zijn uitgevoerd volgens het PlusWonen concept.

Julia's Eiland ligt in de wijk Juliahof te Wateringen. Hier worden diverse woningtypes in een groene en waterrijke omgeving gerealiseerd. De woningen in dit plan liggen vlakbij of aan het water, sommige woningen hebben zelfs een vlonder. In het midden van het eiland komt een speelplek voor de kinderen. In totaal worden er drie fases met circa 40 woningen per fase gerealiseerd. De woningen uit deze tweede fase zijn in het voorjaar van 2019 opgeleverd.