icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Wateringen

Julia's Eiland - fase 1

Op loopafstand van het oude centrum van Wateringen groeit de nieuwe wijk Juliahof. De verschillende deelplannen in dit groene, waterrijke en kindvriendelijke gebied hebben allemaal hun eigen gezicht.

Aannemer
Boele & van Eesteren
Opdrachtgever
BPD
Architect
4D Architecten
Status project
Gerealiseerd
Uitvoeringsperiode
Opgeleverd februari 2019
Aantal woningen
45
Type woning
Grondgebonden

Een van deze deelplannen is Julia’s Eiland: een woonplan met een grote diversiteit aan woningtypes. Deze eerste fase van Julia's Eiland omvat 12 twee-onder-een-kapwoningen, 7  herenhuizen en 26 rijwoningen. De ruime kavels, de vrije ligging en de karakteristieke architectuur met wisselende kaprichtingen en dakoverstekken zorgen voor een divers gevelbeeld. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt met een compleet of luxe sanitairpakket. 

Julia's eiland ligt in een landelijke omgeving; alle tuinen zijn gelegen aan of nabij het water.  Meer informatie over juliahof is te vinden op: www.nieuwbouw-juliahof.nlDe realisatie van Julia's Eiland is eind 2017 van start gegaan.