icon-arrow-right
+
+

IJmuiden Pleiadenplantsoen

IJmuiden

Aan het Pleiadenplantsoen in IJmuiden start Boele & van Eesteren in mei 2017 met de realisatie van 28 appartementen in opdracht van Woningbedrijf Velsen. 

Terug naar het projectenoverzicht

Boele & van Eesteren keek al vroeg in het proces mee met de opdrachtgever. Gezamenlijk is het ontwerp steeds verder uitgewerkt en heeft het de naam 'Zevensterren' meegekregen. Naast de realisatie van de 28 appartementen behoort ook de terreininrichting tot de opdracht. Naar verwachting worden de appartementen eind 2017 opgeleverd. 

Levensloopbestendig

De driekamerappartementen, allen met een eigen parkeerplaats, kunnen in de toekomst worden aangepast aan de eisen van de gebruiker en zijn hiermee levensloopbestendig. Zo zijn de galerijdeuren bijvoorbeeld zo ontworpen dat er in de toekomst relatief eenvoudig een elektrische deurdranger gemonteerd kan worden en is er rekening gehouden met de draaicirkel van een rolstoel. De woningen op de begane grond worden in eerste instantie via de gemeente aangeboden aan mensen met een medische urgentie. De overige  woningen zijn bestemd voor 65-plussers.

Plan uw route

Contactgegevens

Boele & van Eesteren
Laan van Vredenoord 14
2289 DJ Rijswijk

T: +31 (0)704 144 200

info@boele.nl http://www.boele.nl/

Project status

Start ontwikkeling: 2016
Start bouw: 2017-05

Betrokken partijen

Opdrachtgever(s):
Woningbedrijf Velsen
Ontwikkelaar(s):
Boele & van Eesteren
Aannemer(s):
Boele & van Eesteren
Architect(en):
DE Architekten

Woningen

Aantal appartementen: 28
Totaal aantal wooneenheden: 28
Type: Huur

Woningvormen

Appartement
+