icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rijswijk

Idenburglaan

Aan de Rijswijkse Idenburglaan heeft Boele & van Eesteren in opdracht van woningcorporatie Vidomes 42 eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen zijn bestemd voor de sociale huursector en zijn zeer zuinig in energiegebruik: Nul-op-de-Meter.

Aannemer
Boele & van Eesteren
Opdrachtgever
Vidomes
Architect
DE Architekten
Status project
Gerealiseerd
Uitvoeringsfase
Opgeleverd juli 2020
Aantal woningen
42
Type woning
Grondgebonden
Duurzaamheid
Nul-op-de-meter

Het plan aan omvat 42 woningen verdeeld over zes woonblokken. Het gebruik van rechte lijnen voor de woonblokken zorgt voor een mooie aansluiting op de bestaande bebouwing in de omliggende wijk.

Naast de bouw van de woningen behoorde ook de sloop van de voormalige bebouwing tot de opdracht van Boele & van Eesteren. De sloop van de 30 woningen en 4 bedrijfsruimten is in het voorjaar van 2019 gestart, aansluitend is eind 2019 de bouw van de nieuwe woningen gestart. De woningen zijn in de zomer van 2020 overgedragen aan wooncorporatie Vidomes. 

NOM Keur

Het project wordt uitgevoerd conform de eisen van NOM keur. NOM keur, een ontwikkeling van de Stroomversnelling, leden en haar partners, garandeert dat een nul-op-de-meterwoning voldoet aan een vastgestelde kwaliteit en dat de woning de beloofde prestaties levert.