icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Elst

Vierslag Noord (25 won)

In opdracht van KondorWessels Projecten hebben wij in Vierslag Noord Elst 25 woningen gebouwd. Er zijn voor dit project 20 bijzondere twee-onder-één-kapwoningen en 5 rijwoningen gerealiseerd. Naast deze 25 woningen hebben we al meerdere projecten binnen Vierslag Noord opgeleverd. 

Aannemer
Veluwezoom Verkerk Bouw bv
Opdrachtgever
KondorWessels Projecten
Architect
4D Architecten, Enter
Status
Gerealiseerd
Aantal woningen
25
Type woning
Grondgebonden

Rijwoningen

De 5 rijwoningen in dit plan ogen samen een statig landhuis. Met fraaie donkere, roodbruine gevels en lichte kozijnen.

De middelste woning is een echte blikvanger en bepaalt de uitstraling van het rijtje met zijn witte gevel en opvallende hoge dwarskap. De tuinen zijn diep en aan de voorzijde is veel speelruimte voor de kinderen.

 

 

Twee-onder-één-kapwoningen

Er zijn in totaal 4 verschillende typen twee-onder-één-kapwoningen met oneindig veel mogelijkheden.

 

Met een entree aan de voor- of zijkant van de woning, met een erker met veel glas of met een opvallende hoge kap. Wat ze gemeen hebben is de complete uitrusting, de royale leefruimte en de aangebouwde garage. Het zijn allemaal heerlijke familiehuizen.