icon-arrow-right
+
+

Eijsden Poelveld

Eijsden

Bouwontwikkeling Jongen heeft  in opdracht van Grouwels Daelmans Projectontwikkeling het PlusWonen-project Nieuw Poelveld Zuid ontwikkeld.

Terug naar het projectenoverzicht

Eigentijdse starterswoningen

Aan de “Veldleeuwerik” zijn 12 starterwoningen gerealiseerd, onderverdeeld in hoekwoningen en tussengelegen woningen. De woningen zijn qua ontwerp afgestemd op de omliggende bebouwing en zijn uitgevoerd in een mooie rode baksteen met accenten van donkere baksteen, strakke, witte kozijnen en antracietkleurige dakpannen.

Algemeen

Daarnaast bieden de opties de nodige extra’s. Zo kan gekozen worden voor een uitbouw van de woonkamer, een garage (alleen mogelijk bij hoekwoning) en een dakkapel. Alle achtertuinen zijn bereikbaar via een toegangspad. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming. De tussenwoningen kennen daarnaast nog een zogenoemde douchepijp-­wtw, de hoekwoningen een zonnecollector met –boiler.  

Nieuw Poelveld algemeen

Nieuw Poelveld is écht een plek om te groeien. Bereikbaar voor starters die er hun leven willen opbouwen, ideaal voor levensgenieters op leeftijd die stilletjes aan meer van hun vrije tijd willen genieten. Nieuw Poelveld biedt u een rustige woonomgeving, prachtig gelegen midden in de natuur. Hier worden oude waarden als gezelligheid, gemeenschapszin en opgroeien dicht bij de natuur gecombineerd met architectonische hoogstandjes en moderne voorzieningen van het hoogste niveau.  Het sluit perfect aan op de karakteristieke elementen van de omgeving. Er is rekening gehouden met de landelijke, historische en culturele elementen van Eijsden. Het plan is aan drie zijden geheel omringd door groen. Hierdoor gaat Nieuw Poelveld geheel op in de omgeving! Nieuw Poelveld is dus ook een mooi stukje natuur! Tegelijkertijd is het stadse leven vlakbij. Wanneer u maar wilt ben u snel in het centrum van Maastricht met al haar cafés, restaurants, musea en overige culturele en culinaire gelegenheden. Vlak over de grens ligt Luik, dé winkelstad van Noord-België, met verrassend veel cultuurhistorische charme. Kortom, Nieuw Poelveld ligt perfect centraal in een internationaal zeer aantrekkelijke regio.

Plan uw route

Contactgegevens

Bouwontwikkeling Jongen B.V.
Europalaan 26
6199 AB Maastricht-Airport

T: +31 43 3873900

info@bouwontwikkelingjongen.nl www.bouwontwikkelingjongen.nl

Project status

Start ontwikkeling: 01-07-2012
Start bouw: 01-01-2013
Oplevering: 01-06-2013
Status project: opgeleverd

Betrokken partijen

Opdrachtgever(s):
Grouwels Daelmans Projectontwikkeling
Bouwontwikkeling Jongen B.V.
Ontwikkelaar(s):
Bouwontwikkeling Jongen B.V.
Aannemer(s):
Aannemersbedrijf Jongen B.V.
Architect(en):
SeC Architecten, Beek

Woningen

Totaal aantal grondgebonden woningen: 12
Aantal tussenwoningen: 4
Aantal eindwoningen: 8
Totaal aantal wooneenheden: 12
Type: Koop

Grondgebonden woningen

5.40 m

Grondgebonden woningen

9.11 m (8.41 m binnenwerks)

Woningvormen

Grondgebonden woning

Dakvormen

zadeldak

Gootvormen

zinken bakgoot direct tegen de gevel

Grondgebonden woningen

uitbouw achter
dakkapel
garage aangebouwd
luifel
tuindeuren achterzijde

Thermische schil

Isolatie: Rc-vloer; 5.0 | Rc-gevel; 4.0 | Rc-dak; 5.0 (m²K/W)

Ventilatie

mechanische ventilatie

Verwarming

HRE-ketel

Duurzaamheid

EPC <= 0.6
+