icon-arrow-right

Bouwvernuft. van VolkerWessels

Jaren ervaring en continuïteit

Maar ook: visie, dynamiek en innovatiedrang

 

PlusWonen is een concept van VolkerWessels, erkend innovator in bouw en vastgoedontwikkeling. Onder VolkerWessels valt een groot aantal veelal regionaal opererende ondernemingen die ‘dicht op hun opdrachtgevers’ zitten en een maatwerkservice leveren die aansluit bij lokale behoeften. Daarbij blijven zij leren van de specifieke kennis en ervaring van het landelijke netwerk VolkerWessels-ondernemingen.

 

Inmiddels worden jaarlijks ruim 1.000 grondgebonden woningen en appartementen gerealiseerd volgens het PlusWonen-concept. En iedere nieuwe woning draagt weer bij aan de ervaring van de ontwikkelaars en bouwers. Bovendien blijven onze experts zich richten op innovatie én monitoren we belangrijke trends in de markt. De veranderende rol van woningcorporaties bijvoorbeeld. Of de toenemende behoefte om vastgoed van de balans te halen en het eigendom bij belegger of aannemer te leggen.

 

Al met al zorgt de voortdurende doorontwikkeling van PlusWonen dat u ook in de toekomst optimaal invulling kunt geven aan uw huisvestingsopgave. Dát is het bouwvernuft van VolkerWessels.

+